Corian in de badkamer

Corian: 3 sterke redenen om voor dit verrassend materiaal te kiezen

Tot voor kort was Corian® bij het grote publiek relatief onbekend. De eigenschappen die het materiaal vertoont zijn nochtans zeer handig, vooral bij keukens en badkamers op maat.

Mogelijks heeft dit te maken met het prijskaartje, maar volgens ons is het omwille van zijn enorme veelzijdigheid en gebruiksgemak zijn prijs meer dan waard.

Hier onder sommen we drie sterke redenen om voor Corian® te kiezen:

 

1. Duurzaam

Vooreerst is het materiaal door haar synthetische samenstelling van natuurlijke mineralen en zuiver acrylpolymeer uitermate sterk. Het is zeer goed bestand tegen vlekken, krassen en schimmelvorming, en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken van het aanrecht en de badkamer oppervlaktes was nog nooit zo eenvoudig.

 

2. Naadloos

Dankzij de naadloosheid biedt het een hygiënisch oppervlak. De overgang tussen werktafel en spatwand kan naadloos in elkaar overlopen en hoeft ook niet langer 90 graden te zijn. Corian® betekent écht naadloos maatwerk.

 

3. Esthetisch

Meer dan louter het functionele, wil uiteraard ook het oog wat. De naadloze overgangen van een Corian® wasbak in het tablet, of van een Corian® bad in de badombouw geven een erg moderne look. Met Corian® haal je een materiaal in huis dat in elke ruimte voor een strak design kan zorgen. Corian® is te verkrijgen in mooie kleuren, structuren en tekeningen (zoals marmer) die passen binnen ieders interieur, van strak modern tot heel landelijk, het kan allemaal.

 

Expertise in én een ruim aanbod aan Corian-toepassingen wordt dan ook voor elke interieurspecialist van toenemend belang. Gaat u in zee met een lid van het Corian® Quality Network, zoals wijzelf, dan heeft u alvast een dikke streep voor, gezien de 100% garanties die DuPont biedt via deze erkende verwerkers.

 

Spring even binnen bij Ferzo en laat je in onze ruime showroom verleiden door de oneindige mogelijkheden die Corian® voor jou kan bieden.

 

Eveline Laureys
Deel dit artikel