Uw Ferzo is ontworpen voor uw geluk en steeds gebouwd rond functie en comfort.

Samen met u zijn we de perfecte match!

Het ideale recept voor pure en duurzame kwaliteit.  Kortom uw droominterieur, -keuken en/of badkamer was nog nooit zo dichtbij. Zonder zorgen, zonder verrassingen, maar met oog voor detail, design, en uw behoeften. Zo kan u koken in stijl, baden in luxe en wonen in harmonie. 

Ontmoet onze ontwerpers

Eveline & Wim vormen het gezicht van Ferzo. Ze zijn uw eerste aanspreekpunt bij het binnenwandelen van de  showroom. Maar hun werk begint pas ten volle nadien: dankzij hun kennis wordt uw project in goede banen geleid én ontworpen naar uw wensen.

De kennis en kunde van het ontwerpen kregen jullie met de paplepel mee, juist?

Wim: We zijn inderdaad opgegroeid in familiebedrijven waar creativiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. De knepen van het creëren en ontwerpen hebben we al doende geleerd.

Eveline: Klopt, geen van ons beiden heeft een diploma ‘interieur-architect’. Het is de passie voor materiaal, kleur en vormgeving, die al in onze jeugd vorm kreeg, en het daaropvolgende leerproces, dat de basis heeft gevormd. De voorbije jaren hebben we bewezen dat klanten steeds positief werden verrast door onze ontwerpen.

Waar halen jullie je mosterd dan vandaan?

Eveline: Bij diezelfde klanten (lacht). Ja, naar hen luisteren is de belangrijkse inspiratie. Na lang babbelen geraak je onderhuids en leer je de klant en hun noden écht kennen. Het leukste volgt nadien, om met hun must haves en nice to haves aan de slag te gaan.

Wim: Inderdaad, het functionele met het esthetische gaan verenigen geeft ons bijzonder veel voldoening. Iedere ruimte, lichtinval, aanwezige materialen/kleuren, is anders en vraagt specifieke aandacht.

Eveline: Maar we heben natuurlijk wel een stout kantje (lacht). Hoewel we steeds doen wat ze vragen, durven we – rekening houdende met hun budget – de klant wel eens uit hun comfortzone te trekken met een bepaald ontwerp.

Wim: Uiteindelijk ligt de bal wel in het kamp van de klant.

Hoe groot is dat creatieve brein van Ferzo?

Wim: De ontwerpfase start dan wel bij ons, maar Ferzo is meer dan Wim en Eveline alleen. We kunnen ons steeds beroepen op ons team, die ons ook technisch verder ondersteunt.

Eveline: Hoe meer zielen, hoe meer ideëen… en bovenal: hoe meer kans dat er met àlle aspecten van het ontwerp rekening werd gehouden: technisch, budgetair, functioneel, ethetisch, …

Jullie lijken me een koppel dat de lat geregeld hoger wil leggen. Zie ik dat juist? Wat is jullie volgende streefdoel?

Wim: Het zou fijn zijn mochten we in de ruime streek rond Temse/Sint-Niklaas de referentie worden waar mensen als eerste aan denken indien ze een interieurproject indachtig hebben.

Dan denk ik dat jullie goed op weg zijn.

Ontdek onze werkwijze

Authentiek

1. Terug naar de basis.
Een echte beleving krijgt u pas wanneer iets echt is. Fake just doesn’t work, it is just not us. Daarom beginnen wij steeds bij de basis voor uw Ferzo. Wij luisteren naar u, want enkel zo kunnen we u een ontwerp voorleggen dat perfect bij u aansluit.

2. Design? Altijd, maar nooit zonder z’n functie.
De laatste interieurtrends hebben voor ons geen geheimen. Desalniettemin laten wij ons niet verblinden door fancy design. Wij creëren functioneel design.

Duurzaam

3. Vragen? Vraag maar raak!
Doorheen het hele proces staat het volledige Ferzo team ter uwe beschikking. Hebt u een vraag wanneer we uw Ferzo aan het installeren zijn? Vraag het aan een van onze vakmannen!

4. Alles in ons eigen atelier.
Oog voor detail is het ‘codewoord’ voor ons atelier. Al onze ontwerpen worden hier geboren en worden realiteit.

Eigenzinnig

5. Uw Ferzo, uw stijl.
Wanneer u zegt “Mijn Ferzo”, dan mag u er zeker van zijn dat niemand dezelfde Ferzo heeft als u. Want uw Ferzo weerspiegelt u.

6. Enjoy!
Doorheen het hele traject geen zorgen? Dat kan! Wij ontnemen al uw zorgen. Zodat u bij oplevering nog beter kan genieten van uw Ferzo. The full experience!