Uw Ferzo is ontworpen voor uw geluk en steeds gebouwd rond functie en comfort.

Samen met u zijn we de perfecte match!

Het ideale recept voor pure en duurzame kwaliteit.  Kortom uw droominterieur, -keuken en/of badkamer was nog nooit zo dichtbij. Zonder zorgen, zonder verrassingen, maar met oog voor detail, design, en uw behoeften. Zo kan u koken in stijl, baden in luxe en wonen in harmonie. 

Ontmoet onze ontwerpers

Eveline & Wim vormen het gezicht van Ferzo. Ze zijn uw eerste aanspreekpunt bij het binnenwandelen van de  showroom. Maar hun werk begint pas ten volle nadien: dankzij hun kennis wordt uw project in goede banen geleid én ontworpen naar uw wensen.

De kennis en kunde van het ontwerpen kregen jullie met de paplepel mee, juist?

Wim: We zijn inderdaad opgegroeid in familiebedrijven waar creativiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. De knepen van het creëren en ontwerpen hebben we al doende geleerd.

Eveline: Klopt, geen van ons beiden heeft een diploma ‘interieur-architect’. Het is de passie voor materiaal, kleur en vormgeving, die al in onze jeugd vorm kreeg, en het daaropvolgende leerproces, dat de basis heeft gevormd. De voorbije jaren hebben we bewezen dat klanten steeds positief werden verrast door onze ontwerpen.

Waar halen jullie je mosterd dan vandaan?

Eveline: Bij diezelfde klanten (lacht). Ja, naar hen luisteren is de belangrijkse inspiratie. Na lang babbelen geraak je onderhuids en leer je de klant en hun noden écht kennen. Het leukste volgt nadien, om met hun must haves en nice to haves aan de slag te gaan.

Wim: Inderdaad, het functionele met het esthetische gaan verenigen geeft ons bijzonder veel voldoening. Iedere ruimte, lichtinval, aanwezige materialen/kleuren, is anders en vraagt specifieke aandacht.

Eveline: Maar we heben natuurlijk wel een stout kantje (lacht). Hoewel we steeds doen wat ze vragen, durven we – rekening houdende met hun budget – de klant wel eens uit hun comfortzone te trekken met een bepaald ontwerp.

Wim: Uiteindelijk ligt de bal wel in het kamp van de klant.

Hoe groot is dat creatieve brein van Ferzo?

Wim: De ontwerpfase start dan wel bij ons, maar Ferzo is meer dan Wim en Eveline alleen. We kunnen ons steeds beroepen op ons team, die ons ook technisch verder ondersteunt.

Eveline: Hoe meer zielen, hoe meer ideëen… en bovenal: hoe meer kans dat er met àlle aspecten van het ontwerp rekening werd gehouden: technisch, budgetair, functioneel, ethetisch, …

Jullie lijken me een koppel dat de lat geregeld hoger wil leggen. Zie ik dat juist? Wat is jullie volgende streefdoel?

Wim: Het zou fijn zijn mochten we in de ruime streek rond Temse/Sint-Niklaas de referentie worden waar mensen als eerste aan denken indien ze een interieurproject indachtig hebben.

Dan denk ik dat jullie goed op weg zijn.

Ontdek onze werkwijze

Authentiek

Authenticiteit en inzicht is de basis van ieder succesvol ontwerp, dat beseffen wij als geen ander. Meer zelfs, het is het begin van een echte beleving.

Enkel zo kunnen we garanderen dat uw Ferzo de tand des tijds moeiteloos doorstaat. Zelfs 20 jaar van vandaag zal uw Ferzo nog steeds in volle glorie zijn.

Duurzaam

Wij creëren zekerheid voor u. Zo hoeft u zich doorheen het hele traject geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat alles van een leien dakje loopt.

Al onze werknemers zijn één voor één vakmensen. Ze weten wat ze doen en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Eigenzinnig

Geen enkel ontwerp is bij ons hetzelfde. Alles wordt gebaseerd op uw stijl, gewoonten, behoeften en karakter. Wij doorgronden u en garanderen een ontwerp en uitvoering die perfect aansluiten bij uw eigenheid.

Uw Ferzo straalt steeds cachet en uw waarden uit.