#MijnFerzo

Mijn mijlpaal

Uw eerste designer item is een onbeschrijfelijk moment. Dat gevoel, die emotie valt simpelweg niet onder woorden te brengen. Een kippenvelmoment van kop tot teen en een glimlach van oor tot oor, een onmiskenbare fonkel in de ogen en een buitengewone warm gevoel vanbinnen. Het zijn de symptomen van iedere trotste designeigenaar.

Een designstuk is niet enkel kwalitatief van aard, het vertelt een verhaal. Het beheerst de kunst om uw verhaal te brengen. #MijnFerzo is een designstuk gekenmerkt door een lichte eigenzinnigheid en afgewerkt met de beste materialen. Zoals het echt design betaamt, straalt uw Ferzo tot in de kleinste details eigenheid en klasse uit. Een tijdloze investering die u blijft verbazen.

#MijnFerzo is een mijlpaal in uw leven en blijft nog lang nazinderen.

#MijnFerzo collabs

#MijnFerzo is een mijlpaal in uw leven en blijft nog lang nazinderen.

Ferzo x Van Poeck

Ferzo en Delicatessen Van Poeck -twee absolute toppers uit het Waasland- slaan de handen in elkaar. Van Poeck staat bekend om zijn heerlijke delicatessen waaronder koffie, thee, chocolade en nog zoveel meer. Ons ken je uiteraard vanwege onze stijlvolle keukens, badkamers en interieurs. Eén ding is zeker: beiden zijn we experten in ons vak.

 

Meer info

Ferzo x Spotify

Maak het thuis extra gezellig maken met muziek die uw interieur een extra touch geeft. Met onze Ferzo@Home afspeellijst brengt u gegarandeerd de sfeer in huis.

 

Meer info

Ferzo x Karolien Coolen

Om het thuisgevoel compleet te maken ontworp Ferzo -samen met keramiekmaker Karolien Coolen- de #MijnFerzo Keramiek-collectie. Karolien vervaardigt deze prachtige handgemaakte collectie in haar atelier in hartje Gent.

 

Meer info

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.