#MijnFerzo

Mijn stijl. Mijn eigenheid. Mijn karakter. Mijn leven. Mijn Ferzo.

Uw droominterieur, -keuken en/of badkamer was nog nooit zo dichtbij. Zonder zorgen, zonder verrassingen, maar met oog voor detail, design en uw persoonlijkheid. Zo kan u koken in stijl, baden in luxe en wonen in harmonie.

Ieder Ferzo project is een uniek designstuk op uw maat, het vertelt uw verhaal. Wij leren u en uw ‘way of life’ kennen en garanderen een ontwerp en uitvoering die perfect aansluiten bij uw stijl en karakter. U kan dus met trots #MijnFerzo zeggen.

#MijnFerzo is een designstuk gekenmerkt door eigenzinnigheid en afgewerkt met de beste materialen. Zoals het echt design betaamt, straalt uw Ferzo tot in de kleinste details eigenheid en klasse uit. Een tijdloze investering die u blijft verbazen.

#MijnFerzo is een mijlpaal in uw leven en blijft nog lang nazinderen.

#MijnFerzo collabs

Unieke collecties voor dè designliefhebber.

#MijnFerzo collabs staan voor grenzeloze samenwerkingen met geselecteerde kunstenaars, designers en trendsetters. Een perfecte combinatie van vakmanschap, design en kleinschalige productie. De resulterende collecties zijn een mix van lifestyle 'essentials' en gelimiteerde stukken die perfect aansluiten bij uw stijl.

Ferzo x Van Poeck

Ferzo en Delicatessen Van Poeck -twee absolute toppers uit het Waasland- slaan de handen in elkaar. Van Poeck staat bekend om zijn heerlijke delicatessen waaronder koffie, thee, chocolade en nog zoveel meer. Ons ken je uiteraard vanwege onze stijlvolle keukens, badkamers en interieurs. Eén ding is zeker: beiden zijn we experten in ons vak.

 

Meer info

Ferzo x Spotify

Maak het thuis extra gezellig maken met muziek die uw interieur een extra touch geeft. Met onze Ferzo@Home afspeellijst brengt u gegarandeerd de sfeer in huis.

 

Meer info

Ferzo x Karolien Coolen

Om het thuisgevoel compleet te maken ontworp Ferzo -samen met keramiekmaker Karolien Coolen- de #MijnFerzo Keramiek-collectie. Karolien vervaardigt deze prachtige handgemaakte collectie in haar atelier in hartje Gent.

 

Meer info

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.