Corian

Een veelzijdig materiaal

Reeds een halve eeuw geleden geïntroduceerd via industriële toepassingen, met toenemende belangstelling gevolgd en gebruikt door de interieur- en designwereld, maar toch bij het grote publiek nog relatief onbekend: het materiaal Corian®. De veelzijdigheid is nochtans enorm. Een aangename kennismaking…?

Vooreerst is het materiaal door haar synthetische samenstelling van natuurlijke mineralen en zuiver acrylpolymeer uitermate sterk. Het is daarenboven bestand tegen vlekken, krassen en schimmelvorming, en is onderhoudsvriendelijk. De eigenschappen die het vertoont zijn zeer handig in keuken- en badkamertoepassingen. Dankzij de naadloosheid biedt het een hygiënisch oppervlak. Zo hoeft de overgang tussen werktafel en spatwand niet langer 90 graden te zijn, en kunnen beiden naadloos in elkaar overlopen. Wat een gebruiksgemak.

Meer dan louter het functionele, wil uiteraard ook het oog wat. Kwaliteit hoort gepaard te gaan met sierlijkheid. Met Corian® haal je een materiaal in huis dat in elke ruimte, elke kleur en elke vorm voor een strak design kan zorgen. Zo geven de naadloze overgangen van een Corian® wasbak in het tablet, of van een Corian® bad in de badombouw een erg moderne look. Mooie structuren en tekeningen die passen binnen ieder interieur van strak modern tot heel landelijk, het kan allemaal.

Expertise in én een ruim aanbod aan Corian-toepassingen wordt dan ook voor elke interieurspecialist van toenemend belang. Gaat u in zee met een lid van het Corian® Quality Network, dan heeft u alvast een dikke streep voor, gezien de 100% garanties die DuPont biedt via deze erkende verwerkers.

Spring even binnen in onze ruime showroom verleiden door de oneindige mogelijkheden die Corian® voor jou kan bieden.