Baden met Ferzo is baden in de wolken

Ontworpen voor jouw geluk, gebouwd voor zijn functie, het échte recept voor kwaliteit.

Hoe kan je na een lange dag beter herbronnen dan met een paar uurtjes heerlijke me-time? Een verkwikkende douche, een ontspannend bad met knisperend badschuim… Jij geniet van het heerlijke parfum dat zich meester maakt van de hele ruimte. Ferzo maakt van je badkamer een centrale plaats in jouw thuis, waar je helemaal tot rust komt.

De badkamer van je dromen

Ferzo heeft de ideale oplossing voor elk type ruimte. Een compacte, praktische badkamer of een waar Spa-paradijs: alles is mogelijk.

Creëer samen met ons de badkamer van je dromen samen en zie haar werkelijkheid worden. Je zal niet meer weg te slaan zijn uit je nieuwe badkamer!

Wist je dat?

Kijk je ogen uit

Een nieuwe badkamer kiezen moet leuk blijven. Je wil niet elk weekend reserveren voor het zoveelste toonzaalbezoek. Daarom hebben we bij Ferzo àlles in de showroom: van kraanwerk tot sanitair over wandafwerkingen zoals Kerlite. Want kiezen is kijken én voelen.

En met ons advies erbij wordt je keuze nog makkelijker.

Maatwerk in eigen beheer

Is je badkamer helemaal geen balzaal? Zit je met een dakhelling? Geen probleem. Wij maken de hele badkamer op maat. Zo kan je kiezen voor een ruime inloopdouche én toch nog meer dan genoeg opbergruimte behouden. Zelfs wastafels en douchebakken kunnen we aanpassen aan de vorm van je ruimte. Ons team loodst je naar de beste oplossing. En onze eigen loodgieter, elektricien en meubelmakers zorgen voor de uitvoering.

Uitgekozen badkamers

Een greep uit onze collectie

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.