Baden met Ferzo is baden in de wolken

Ontworpen voor jouw geluk, gebouwd voor zijn functie, het échte recept voor kwaliteit.

Hoe kan u na een lange dag beter herbronnen dan met een paar uurtjes heerlijke me-time? Een verkwikkende douche, een ontspannend bad met knisperend badschuim… U geniet van het heerlijke parfum dat zich meester maakt van de hele ruimte. Ferzo maakt van uw badkamer een centrale plaats in uw thuis, waar u helemaal tot rust komt.

De badkamer van uw dromen

Ferzo heeft de ideale oplossing voor elk type ruimte. Een compacte, praktische badkamer of een waar Spa-paradijs: alles is mogelijk.

Creëer samen met ons de badkamer van uw dromen samen en zie haar werkelijkheid worden. U zal niet meer weg te slaan zijn uit uw nieuwe badkamer!

Wist je dat?

Kijk uw ogen uit

Een nieuwe badkamer kiezen moet leuk blijven. U wil niet elk weekend reserveren voor het zoveelste toonzaalbezoek. Daarom hebben we bij Ferzo àlles in de showroom: van kraanwerk tot sanitair over wandafwerkingen zoals Kerlite. Want kiezen is kijken én voelen.

En met ons advies erbij wordt uw keuze nog makkelijker.

Maatwerk in eigen beheer

Is uw badkamer helemaal geen balzaal? Zit u met een dakhelling? Geen probleem. Wij maken de hele badkamer op maat. Zo kan u kiezen voor een ruime inloopdouche én toch nog meer dan genoeg opbergruimte behouden. Zelfs wastafels en douchebakken kunnen we aanpassen aan de vorm van uw ruimte. Ons team loodst u naar de beste oplossing. En onze eigen loodgieter, elektricien en meubelmakers zorgen voor de uitvoering.

Uitgekozen badkamers

Een greep uit onze collectie

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.