ZET UW RAMEN IN DE KIJKER!

FERZO IS GRAAG UW ‘WINDOW OF OPPORTUNITY’

Overdag doorzichtbaar, ’s avonds onzichtbaar: Zonde, toch? Wilt u uw ramen en het licht de aandacht geven die ze verdienen? Werp dan een heldere kijk op je glaspartijen, met Ferzo.

Lamellen die het daglicht verfrissend laten binnensijpelen, het gemak van geautomatiseerde stoffen rolgordijnen of sublieme optreksystemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, rekening houdend met de gewenste privacy en lichtinval.

Spelen met daglicht was nooit zo verhelderend

Geef je ruimte die extra warme sfeer door enkele eenvoudige ingrepen en combineer zo het functionele met het esthetische. Opvouwen, oprollen of wegschuiven, dat is gekend. Maar ook voor speciale verzoekjes met veel kleur, tekening tot zelfs bedrukte ‘dralon velour’ kijken we niet gek meer op.

Wist je dat?

Esthetisch of functioneel

Het is geen of/of verhaal. Uiteraard is raamdecoratie in de eerste plaats functioneel. Maar daarnaast wil het oog ook wat. Met het advies van Ferzo wordt het juiste evenwicht gezocht en gevonden. Hierbij alvast 5 ultieme tips om je ramen op te waarderen.

  1. Kies een systeem in de eerste plaats voor het functionele: afsluiten of eerder wat licht wegnemen. 
  2. Kies de kleuren altijd bij u thuis, niet in de winkel.
  3. Kies – vooral bij grote raampartijen – iets neutraal, in combinatie met uw interieur.
  4. Ga voor onderhoudsvriendelijk. Een vlek komt sneller dan ze verdwijnt.
  5. Vraag advies aan een vakman

Leer ons uw huis kennen

Ook de praktische kant is van belang. Wanneer alles moet kunnen bediend worden via domotica of smartphone, moet er elektriciteit voorzien worden. Indien dit niet mogelijk is, zijn er uiteraard nog de systemen met heroplaadbare batterijen.

Voor alle systemen is het belangrijk dat er tussen het raam en het plafond voldoende plaats is, zodat men de ramen gemakkelijk kan openen. Ook de C-ventilatiesystemen vragen om aandacht, door de verluchtingsprofielen boven in het raam. Om zeker te zijn dat uw keuzes technisch mogelijk zijn, sturen we onze eigen plaatsingsdienst vaak al eens langs voor het nodige opmeetwerk.

Uitgekozen Raamdecoratie

Een greep uit onze collectie

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.