GEEN INTERIEUR ZONDER FERZO ACCENTEN

KLEINE INGREEP, GROTE UPGRADE

Zoekt u een subliem accessoire voor die extra touch? Bij Ferzo bent u aan het juiste adres. Want uw woonst én dagelijkse leven verdienen een kwaliteitsvolle upgrade. Zo wordt koken met de pottenset van Berghoff een heuse beleving. De krukken van Dan-Form, de verlichting van Umage, de meubels van Passe Partout en vele andere producten van Ferzo Home maken van uw thuis een echte thuis.

Injecteer je woonst met klasse

Een exclusieve sfeer creëren? Unieke tafels, kasten of zetels op maat worden ware eyecatchers in uw interieur. Leer ons uw ruimtes kennen, bespreek uw ideeën op maat, of laat u gaan met buitengewone materialen als Corian® of keramiek. Met kennis en kunde trekt ons team zich terug in het atelier om uw droommeubel waar te maken.

Wist je dat?

Ontdek onze showroom

We zetten ook onze eigen identiteit in de kijker met onze Ferzo Home collectie. Laat je verassen door een unieke keramieken collectie. Ook een smaakvolle Ferzo-koffie, gebrand door de gekende Van Poeck, ontbreekt niet. Wat we naast topmerken en eigen collecties nog te bieden hebben, kan je ontdekken in onze showroom. Verras jezelf (of anderen).

Uitgekozen Ferzo home

Een greep uit onze collectie

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Ferzo nieuwsbrief en laat je inspireren door producten voor de keuken, badkamer en interieur.