raamdecoratie tips

Poetsken raamdecoratie 2.0 – the next generation

The next generation, dat mag je vrij letterlijk nemen. Na meer dan 45 jaar ondernemerschap, maken Hilde en Eddy zich klaar voor hun pensioen. Het vertrouwde beeld van ‘t Poetsken in Waasmunster is sinds kort verdwenen. Gelukkig blijft de stiel bestaan. “Ik kon deze opportuniteit niet laten voorbijgaan”, schetst dochter Eveline. “De expertise, naam en liefde voor het product moest verdergezet worden”. En zo geschiedde: ‘t Poetsken leeft voort in Ferzo.

Wim en Eveline moesten er niet lang over nadenken, toen ze vernamen dat Eveline’s ouders ermee zouden ophouden. De locatie (voortaan kan je terecht in Temse) en naam wijzigen dan wel, echter de persoonlijke aanpak en vakkennis blijven hetzelfde.

“Hoewel we uiteraard -zowel qua aanpak en aanbod- willen innoveren, zijn er ook genoeg zaken die niet veranderen. Namelijk de kwaliteit, expertise en de persoonlijke aanpak.”, zegt Eveline “De ruime keuze en het echte vakmanschap is waar ik fier op ben en waar we bij Ferzo ook voor staan.”

“Het mooie is dat we stilaan kunnen evolueren naar een totaalconcept, waarbij niet alleen keukens of badkamers worden ontworpen.” Vult Wim aan. “Ook de meer subtiele interieurartikelen die een ruimte kunnen maken (of kraken), zoals designlampen, zetels en dus nu ook gordijnen, kunnen mee in rekening gebracht worden bij ontwerp.”

Hilde (de mama van Eveline) kan haar geluk niet onder stoelen of banken steken: “Dat we na meer dan 100 jaar ondernemerschap in de sector, opnieuw een generatie hebben kunnen aanspreken om ons familiebedrijf verder te zetten, maakt ons ontzettend blij.”

“Onze kinderen zijn met 9 en 7 jaar nog wat jong om al in de zaak te betrekken”, lacht Eveline. “Maar zoals ze ons soms met alle plezier in de gordijnen jagen, lijken ze wel oog te hebben voor de stiel en de commerce.”

Wat Ferzo betreft leeft ‘t Poetsken dus nog lang en gelukkig …  Het aanbod kan je alvast hier ontdekken.

 

 

Deel dit artikel