Wij breiden ons aanbod uit

Met Ferzo ontzorgen we u graag bij al uw interieur projecten.

Daarom breiden wij ons aanbod uit met:

  • Maatwerk in gordijnen en raamdecoratie
  • Meubelen en verlichting
  • Decoratie & cadeau-artikelen

Het maatwerk in gordijnen en raamdecoratie is een nieuwe tak binnen Ferzo, echter met jarenlange kennis van zaken op de achtergrond.
We zijn dan ook heel fier om te mogen zeggen dat we het familiebedrijf Poetsken uit Waasmunster, van de ouders van Eveline, zullen integreren binnen Ferzo.
De jarenlange kennis zal vlekkeloos overgedragen worden omdat we nog enige tijd op de hulp van Eddy en Hilde kunnen rekenen.

 

Op vraag van vele klanten gaan we ook aan de slag met unieke meubelen en verlichting. Zo zal je vanaf nu ook bij ons terecht kunnen voor een kwalitatieve, stijlvolle stoelen, barkrukken, en zetels.  Wie ook graag een eet, of salontafel wenst op maat, compleet aangepast naar de stijl van zijn of haar nieuw interieur, zullen we nog vlotter kunnen helpen. Dit alles mooi afgewerkt met mooie en originele verlichting, van een staande lamp, sfeervol tafellampje tot een plafondarmatuur als eye-catcher.

Daarboven is er niks zo leuk als een leuk cadeautje shoppen voor jezelf of vrienden. Je kan in onze shop op zoek naar leuke accessoires van BergHoff om je keuken verder uit te rusten. Zoek je eerder een mooi beeldje of vaas voor in de woonkamer, dan hebben we ook daar tal van mogelijkheden. Het is aan jou om te snuisteren en je te laten inspireren door onze originele collecties.

We zijn er bij Ferzo van overtuigd dat we met deze uitbreiding een nog completere service kunnen bieden. We zijn dan ook heel benieuwd om dit, samen met jullie, snel te ontdekken.

Daarom organiseren we voor al onze trouwe klanten van Ferzo en Poetsken een avant-première op donderdag 21 en vrijdag 22 april. We verwelkomen iedereen graag vanaf 18u tot 22u.

Daarna gaat onze lanceringsmaand van start van 23 april t.e.m. 22 mei met tal van leuke acties. Hou dus zeker onze social media in de gaten voor meer info.

Deel dit artikel