Expert insights: Keuken

Grootse plannen voor jouw interieur? Of het nu om je keuken, badkamer of dressing gaat, bij elke project is het belangrijk om jezelf goed te informeren.

Een stijl kiezen die aansluit bij jouw smaak én huis is meestal snel gemaakt. Maar daarnaast zijn er heel wat praktische en technische overwegingen die een grote impact hebben. Al deze details maken het soms moeilijk om te beslissen. Zie jij door het bomen het bos niet meer? Onze #MijnFerzo experts delen graag hun insights met je. Dankzij hun expertise wordt jouw droominterieur de perfecte combinatie van ontwerp en praktisch.

We geven het woord aan ontwerper Eveline die haar tips en inzichten geeft voor jouw keukenproject.

 

Stoomoven

Overweeg je een stoomoven? Combi stomers zijn een favoriet onder vele professionele chefs, maar zijn eigenlijk gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Met deze stomer zullen je gerechten net wat knapperiger of sappiger zijn en zelfs ingevroren maaltijden komen perfect gegaard uit de stoomoven. Ook je vlees zal de volmaakte gaargraad hebben. Een wereld van verschil met de klassieke oven!

stoomoven voor knapperige, sappige en perfect gegaarde maaltijden

 

Zitgedeelte

Laat je jouw zitgedeelte in de keuken het best aansluiten op werkblad niveau of kies je beter voor het klassieke eettafel hoogte? Bij eettafelhoogte zit je logischer gewijs wat comfortabeler, maar heb je minder werkblad ruimte. Op werkblad niveau heb je uiteraard meer werkblad en kan je gezellig aanschuiven bij de chef. Heb je plaats genoeg, dan kies je gewoon beiden.

zitgedeelte in de keuken: werkblad niveau of eettafel hoogte?

 

Watersysteem

Er zijn verschillende watersystemen op de markt, maar de vraag is welke het beste past in jouw #MijnFerzo keuken? Belangrijk is om te weten wat je wil. Wil je graag kokend water? Wil je graag gekoeld, plat of bruiswater? Of wil je de full package? Dan moet je gaan voor een Quooker. In onze showroom kan je dit state-of-the-art systeem zelf uitproberen en het resultaat meteen zelf proeven.

Maatkeuken met Quooker watersysteem en kraan

 

Meer tips & tricks? Bekijk dan zeker onze #MijnFerzo guide! Deze praktische gids vol adviezen en inspiratie, kan je hier volledig gratis aanvragen.

Of spring binnen in onze showroom voor een persoonlijke babbel met Eveline. De #MijnFerzo koffie staat alvast klaar!

 

Eveline Laureys
Deel dit artikel