Jouw eettafel, de blikvanger van de woonkamer

De eettafel is het middelpunt van jouw leefruimte. Het is de plek waar je samen met je gezin geniet van een maaltijd of tot laat in de avond napraat met je vrienden. De beste gesprekken vinden plaats aan jouw eettafel, laat het dan ook een interieur stuk zijn waarover gepraat wordt.

Hoe kies je een unieke tafel die past in jouw interieur? We helpen je met het selecteren aan de hand van volgende tips:

Weet wat je wil

Schep een duidelijk beeld in jouw hoofd naar wat je op zoek bent. In de zoektocht naar jouw ideale tafel, zijn er 2 belangrijke keuzes: de vorm en het materiaal.

Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. De vorm van je tafel moet uiteraard passen bij de vorm van de kamer maar ze bepaalt ook mee het gevoel van de ruimte. Ronde vormen zorgen voor een zachte en gezellige indruk. Rechte lijnen zijn functioneler en geven een strakke en minimalistische uitstraling.

Daarnaast is het materiaal bepalend voor de look & feel van zowel je ruimte als de eettafel zelf. Van buitengewone materialen zoals Corian of keramiek tot klassieker hout, deze keuze is heel persoonlijk en hangt af van jouw smaak en budget. Maar hou ook rekening met hoeveel tijd je aan onderhoud wil besteden. Op glas en bij matte afwerkingen vallen vingerafdrukken bijvoorbeeld veel sneller op.

Ga voor topkwaliteit

Je tafel wordt het middelpunt van jouw ruimte, dit stuk mag dus gerust een investering zijn. Kies voor een designstuk die niet alleen mooi maar ook kwalitatief is.

Van low dining table tot de klassieke eettafel, de tafels van Passe partout stralen vakmanschap en oog voor detail uit. Elk model is dan ook handgemaakt en samengesteld in Europa. Van strak design tot afgeronde vormen, hier vind je zeker de tafel die aanleunt bij jouw stijl.

Of voor een unieke tafel

Vind je jouw droomtafel in geen enkele interieurcatalogus terug? Ga dan voor een tafel op maat! Stel je eigen eettafel samen en zo zorgen voor een collector’s item die precies bij jouw smaak, sfeer en woonkamer past.

Bespreek jouw ideeën op maat met ons, samen kiezen we het juiste tafelblad in combinatie met een onderstel die perfect past. Met kennis en kunde maakt ons eigen team daarna jouw tafel in ons Belgisch atelier. Zo krijg je een ware eyecatcher in jouw interieur!

 

Nog steeds aan het twijfelen? Spring binnen bij Ferzo en bekijk in onze ruime showroom zowel de design als de op maat mogelijkheden.

 

Eveline Laureys
Deel dit artikel