Welke design handgreep of handvat past het best bij jou?

De meubelgreep beleeft een revival, niet alleen in de keuken en de badkamer, maar in alle ruimtes van het huis wordt er steeds meer aandacht besteed aan de kastgreep. De moderne handgreep is een heuse eyecatcher geworden en wordt vaak zelfs op maat gemaakt.

 

Ferzo zocht en vond bij Azzari dé handgrepen waar ze naar op zoek waren. Er is voor elk wat wils, maar stuk voor stuk zijn het originele en kwaliteitsvolle handgrepen.

Hieronder de drie meest gekozen stijlen: welke past het best bij jou?

 

Stijl 1: Eigenzinnig
Voor een eigenwijs design kan je terecht bij Turnstyle Designs. De productie van deze handgrepen gaat vaak nog gepaard met handenarbeid, zoals de lederen afwerking. Vind je toch jouw gading niet, dan zorgt Turnstyle Designs voor een customized handgreep. Hun ontwerpen zijn terug te vinden op ‘s werelds meest prestigieuze jachten en gebouwen, de kwaliteit is dan ook ongeëvenaard.

 

 

Stijl 2: Rock & roll
De handgrepen van Buster & Punch staan bekend om hun gekartelde look, gebaseerd op motor handvaten. Dit concept werd ook doorgetrokken in verlichting, schakelaars, meubels en zelfs juwelen, wat Buster and Punch enkele design awards heeft opgeleverd. Met hun stoere look zorgen ze voor een krachtig design.

 

 

Stijl 3: Metaal
Dat het Italiaanse bedrijf De Castelli werkt met metaal, is een understatement. Van trendy storage in jouw interieur -afgewerkt met fijne stroken metaal in een unieke en elegante vorm- tot een volledige accentmuur in dit stoere staal, de mogelijkheden zijn legio. Ferzo maakt voor jou graag een ontwerp waarin dit luxueuze staal wordt verwerkt.

 

 

Wil jij ook graag een dergelijk mooie touch? Via Azzari integreert Ferzo met plezier deze prachtige handgrepen en luxe metaal afwerkingen in jouw interieur.

Maar hoe fan we ook zijn van deze design grepen, soms kies je best voor greeploos. Wanneer wel en waneer niet? Ontwerper Eveline geeft in dit Instagram bericht graag een woordje uitleg.

Bekijk het Instagram bericht

 

Eveline Laureys
Deel dit artikel