#MijnFerzo keramiek

Gezellig aan tafel met de #MijnFerzo Keramiek

Bij Ferzo houden we ervan om te bouwen aan uw thuis. Als echte ontwerpers willen daarom graag steeds dat stapje verder gaan om dit te realiseren. Om dat gezellige thuis-gevoel compleet te maken stelden wij dan ook onze eigen #MijnFerzo Keramiek-collectie samen.

 

MijnFerzo ceramics artisnaal handgemaakt

Om onze eigen stijl en filosofie trouw te blijven kozen we voor lokale onderneemster Karolien Coolen. Zij vervaardigt deze prachtige handgemaakte collectie artisanaal in haar eigen atelier in hartje Gent.

 

MijnFerzo ceramics kleurkeuze

We gingen van start met de basis: materiaal-& kleurkeuze. Graag wilden we iets puur maar toch ook wat eigenzinnig. Daarom kozen we als basis voor een natuurlijke klei met een glanzend glazuur aan de binnenzijde en een matte afwerking aan de buitenzijde. De combinatie tussen mat en glazend zorgt voor een natuurlijke look & feel gecombineerd met toch dat warme gevoel.

De eye-catchers uit onze collectie bestaan uit een witte klei met goudbruinen spikkels.  Onderaan worden ze afgewerkt met een naturelle boord. Zo creëren we een mooie link met de basics. Ook hier is de buitenzijde mat en de binnenzijde glanzend afgewerkt.

Alles is voorzien van ons Z-logo wat met goud werd ingekleurd.

 

MijnFerzo keramiek aperoset

MijnFerzo keramiek kleuren combinatie

 

De collectie wordt ‘as we speak’ gemaakt en gebakken voor jullie. Daarom hebben we momenteel nog geen professionele foto’s ter beschikking van alle werkelijke uitvoeringen en juiste samenstellingen qua kleuren. Deze foto’s werden door onszelf gemaakt tijdens het ontwikkelingsproces voor kleur, structuur, vorm en samenstelling. De “echte” foto’s volgen snel!

 

Samen hebben we zorgvuldig dit assortiment van keramiek samengesteld. Zo kunt u dan ook op de leukste momenten van de dag in stijl genieten.

 

 

#MijnFerzo keramiek aperoset

Zo hebben we om te beginnen aan alle aperitievers onder jullie gedacht. We stelden een leuke 5-voudige tapas-set samen waar u uw heerlijke hapjes in kan serveren. Deze 5 stuks hebben elk hun eigen afmeting, wat hoger, wat ronder of wat groter. Zo past ieder hapje in zijn ideale potje. Broodstengels, dipsaus, heerlijke blokjes kaas, chips,… hebben een voor een hun perfecte kommetje. Zo kunt u uw apero’s steeds in stijl presenteren en smaakt alles des te beter.

We voorzien 2 kommetjes in de natuurlijke klei en 3 kommetjes in de witte klei met goudbruinen spikkels.

#MijnFerzo keramiek 5 delige aperoset

#MijnFerzo keramiek 5 delige aperoset

Deze #MijnFerzo keramiek aperoset – € 105,- incl. BTW


 

Daarnaast kunt u als koffie-& theedrinker ook genieten van de ideale kop of tas. Zo hebben we maar liefst 3 verschillende formaten voorzien.

De espresso-drinkers kunnen van hun kleine maar stevige koffie genieten in een klein espressokopje handgemaakt uit de witte klei met goudbruine spikkels. We vergezellen dit elegante kopje van een fijn ovalen onderbordje in glanzende neutrale klei.

#MijnFerzo keramiek espressokop met ovalen bordje

#MijnFerzo keramiek espressokop met ovalen bordje

Deze #MijnFerzo keramiek espressoset  – € 32,50 incl. BTW


 

Voor wie graag geniet van een lungo hebben we een groter model van koffietas voorzien. Ook deze werden stuk voor stuk handgemaakt uit de wite klei met goudbruine spikkels. De koffiekop komt samen met een rond onderbordje. Opnieuw in de glanzende neutrale klei. Super handig om uw lekkere kop koffie te voorzien van een lepeltje, suikertje en koekje. Of, U kunt hier ook een lekker stukje taart op serveren.

#MijnFerzo keramiek koffiekop met rond bordje

#MijnFerzo keramiek koffiekop met rond bordje

De #MijnFerzo keramiek koffieset – € 37,00 incl. BTW


Voor onze echte Latte-lovers en thee-drinkers hebben we een leuke, authentieke koffiemok voorzien met een recht oor. Deze ligt heerlijke in de hand, ideaal om echt te genieten. Ook deze mok werd handgemaakt uit de witte klei met goudbruine spikkels.

MijnFerzo ceramics koffiemok

#MijnFerzo keramiek koffiemok

De #MijnFerzo keramiek koffiemok – € 30,00 incl. BTW


En last but not least kon deze echte ‘hugging bowl’ niet ontbreken in onze collectie. Een handige kom die ideaal is om al uw salades en pasta’s in te presenteren. Ook deze wordt vervaardigt uit de witte klei met goudbruinen spikkels. De hugging bowl heeft een diameter van ongeveer 25cm en is 10 cm hoog. De kom die iedere salade met veel liefde zal omarmen.

hugginw bowl

hugging bowl (ter illustratie)

De #MijnFerzo keramiek hugging bowl – € 75,00 incl. BTW


Alle items worden steeds met de hand gemaakt en zorgvuldig ingepakt door ons.

Indien u wenst kunnen wij ook een leuke geschenkverpakking voorzien.

Tevens zijn al deze items, en nog zo veel meer steeds te verkrijgen en andere kleuren en afmetingen. Deze zullen op uw aanvraag met veel liefde speciaal voor u gebakken worden in Gent.

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Bestellen kan, zoals altijd, via eveline@ferzo.be

Deel dit artikel